Canını Hiçe Sayan Motosiklet Cambazlarına Rekor Ceza
Yayınlanma:
Hatay'ın İskenderun ilçesinde canını hiçe soyarak motosiklet ile otoyolda akrobatik hareketler yapan 2 şahsa, toplam 35 bin 534 TL ceza uygulandı.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde canını hiçe soyarak motosiklet ile otoyolda akrobatik hareketler yapan 2 şahsa, toplam 35 bin 534 TL ceza uygulandı.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarının önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. TEM otoyolunun İskenderun mevkiinde canını hiçe sayarak motosikletle akrobatik hareketler yapan 2 sürücü polis ekiplerinden kaçamadı. Motosiklet kullanma kurallarına aykırı olarak motosiklet üzerine uzanıp seyreden A.B.G. ve M.A.S. isimli şahıslara toplam 35 bin 534 TL ceza uygulandı.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel