Çaresiz Kardeş, Denizde Boğulan Ağabeyinin Yanından Ayrılamadı

Çaresiz Kardeş, Denizde Boğulan Ağabeyinin Yanından Ayrılamadı
Hatay'ın Payas ilçesinde serinlemek için girdiği denizde boğulan şahıs, hayatını kaybetti.

Hatay'ın Payas ilçesinde serinlemek için girdiği denizde boğulan şahıs, hayatını kaybetti. Ölen şahsın kardeşiyse, cesedin başından bir an olsun ayrılmadı.

Olay, saat 10.00 sırlarında Payas ilçesi sahilinde meydana geldi. 30 yaşındaki Muhammed Elali, serinlemek için girdiği denizden çıkamayınca yakınları durumu sahil güvenlik ekiplerine bildirdi. Ekiplerin olay yerinde yaptığı aramada şahsın cansız bedenine ulaşıldı. Sahile çıkarılan şahsın cesedini gören yakınlarıysa zor anlar yaşadı. Şahsın kardeşiyse, ağabeyinin cansız bedeninin yanından bir an olsun ayrılmadı. Şahsın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Çaresiz Kardeş, Denizde Boğulan Ağabeyinin Yanından Ayrılamadı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.