Çay Sokağı Projesinde Eksper ve Muhtar Bilgilendirmesi Devam Ediyor

Çay Sokağı Projesinde Eksper ve Muhtar Bilgilendirmesi Devam Ediyor
Rize'de başlatılan "Çay Sokağı" projesinde çay eksperleri ile muhtarların bilgilendirmesi çalışmaları devam ediyor.

Rize Valiliği öncülüğünde ÇAYKUR Genel Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen “Çay Sokağı” projesi kapsamında yaş çay sezonu boyunca çay müstahsillerinden ve hayırsever vatandaşlar tarafından yapılacak yaş çay ve nakdi yardımlarla Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay ve Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde kalıcı deprem konutları inşa edilecek. Bu kapsamda üreticilerin bilgilendirilmesi amacıyla çay eksperleri ile muhtarlara yönelik bilgilendirme çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

Rize Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı, ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcıları Erdinç Hatinoğlu ve Zeki Karaoğlu ile birlikte Çayeli ilçesinde ÇAYKUR Sabuncular Çay Fabrikasında eksperler ve muhtarlarla bir araya gelerek "Çay Sokağı" projesi hakkında bilgilendirmede bulunarak proje ile ilgili soruları yanıtladı.

Çay eksperleri ve muhtarlar başlatılan projeye müstahsiller tarafından ilginin yüksek olduğunu ifade ederek, çay diyarından deprem bölgesine yapılan bu yardımların çok anlamlı olduğunu belirtti. Projeyi başlatan başta Rize Valiliği olmak üzere ÇAYKUR ve paydaş kurumlara teşekkürlerini iletti.

NAKDİ BAĞIŞLARINIZ İÇİN HESAP ADI : RİZE VALİLİĞİ - TR47 0001 2009 6900 0005 0001 38

rizede-baslatilan-cay-sokagi-projesinin-cay-eksperleri-ile-muhtarlara-anlatimina-devam-ediliyor-3.jpg

rizede-baslatilan-cay-sokagi-projesinin-cay-eksperleri-ile-muhtarlara-anlatimina-devam-ediliyor-2.jpg

rizede-baslatilan-cay-sokagi-projesinin-cay-eksperleri-ile-muhtarlara-anlatimina-devam-ediliyor-4.jpg

rizede-baslatilan-cay-sokagi-projesinin-cay-eksperleri-ile-muhtarlara-anlatimina-devam-ediliyor-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum