Çayeli Bakır İşletmeleri Maden Kurtarma Timi Kahramanmaraş’ta Anne-Kızı Depremin 102. Saatinde Enkaz Altından Çıkardı

Çayeli Bakır İşletmeleri Maden Kurtarma Timi Kahramanmaraş’ta Anne-Kızı Depremin 102. Saatinde Enkaz Altından Çıkardı
"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremde, Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan çocuk ve annesi, Çayeli Bakır İşletmeleri maden kurtarma timi tarafından 102 saat sonra kurtarıldı.

Rize'den bölgeye giden Çayeli Bakır İşletmeleri maden kurtarma timi, Trabzon Caddesi'ndeki bir apartmanın enkazından ses geldiğini tespit etti.

Madenciler, UMKE ekiplerinin de desteği ile anne Canan ve kızı Melike'yi, depremden 102 saat sonra bulunduğu yerden çıkarttı.

Enkazdan çıkarılan kadın ve kızı, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.

Öte yandan, ekiplerin kadına, "Bitti, bitti, geldim korkma", çocuğa ise "Kızım, çok şükür amcam. Maşallah, hiçbir şeyin yok", "Ablacığım, merhaba. Çok iyisin, hoş geldin", "Aferin, korkma kızım, korkma." şeklinde seslendikleri anlar ise görüntülere yansıdı.

cayeli-bakir-isletmeleri-maden-kurtarma-timi-kahramanmarasta-anne-kizi-depremin-101inci-saatinde-enkaz-altindan-cikardi-1.jpgcayeli-bakir-isletmeleri-maden-kurtarma-timi-kahramanmarasta-anne-kizi-depremin-101inci-saatinde-enkaz-altindan-cikardi-2.jpgcayeli-bakir-isletmeleri-maden-kurtarma-timi-kahramanmarasta-anne-kizi-depremin-101inci-saatinde-enkaz-altindan-cikardi-3.jpgcayeli-bakir-isletmeleri-maden-kurtarma-timi-kahramanmarasta-anne-kizi-depremin-101inci-saatinde-enkaz-altindan-cikardi-4.jpgcayeli-bakir-isletmeleri-maden-kurtarma-timi-kahramanmarasta-anne-kizi-depremin-101inci-saatinde-enkaz-altindan-cikardi-5.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum