Çayelispor, Tonyalı’ya Elveda, Güngör’e Merhaba Dedi

Çayelispor, Tonyalı’ya Elveda, Güngör’e Merhaba Dedi
Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak TFF 3. Lig'e yükselen Çayelispor, teknik direktör Şevki Tonyalı ile yollarını ayırdı. Rize ekibi teknik direktörlüğe Taşkın Güngör'ü getirdi.

4. Haftada Çayelispor’da Teknik Direktörlük görevine getirilen Şevki Tonyalı, 21 maçta 19 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle takımı zirveye taşıyarak şampiyonluğa ulaştırdı.

Tonyalı, 30 yıllık aradan sonra Çayelispor'un 3. Lig özlemine son verdi.

Teknik Direktör Taşkın Güngör ise son olarak TFF 3. Lig'de mücadele eden Pazarspor'da görev aldı.

Güngör, Pazarspor'da 10 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etti.

Çayelispor Yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Teknik direktörümüz Şevki Tonyalı ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Şevki Tonyalı ve ekibine kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz.”

Yeni teknik direktör Taşkın Güngör ise şu şekilde duyuruldu: “Kulübümüz Teknik Direktör olarak Taşkın Güngör ile anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı olsun.”

zavendikli-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum