ÇAYKUR 48 Bin 500 Ton Yaş Çay Aldı

ÇAYKUR 48 Bin 500 Ton Yaş Çay Aldı
ÇAYKUR, 2023 yaş çay sezonu 1. Sürgün yaş çay döneminde bugüne kadar 48 bin 500 ton yaş çay alımı gerçekleştirildiğini bildirdi.

ÇAYKUR’dan yapılan açıklamada, birinci sürgün yaş çay döneminin 10 Mayıs’ta açıldığı anımsatılarak alımların kontenjansız devam ettiği ifade edildi.

Açıklamada, kampanyanın sağlıklı huzurlu bir şekilde devam ettiği ifade edilerek, “Hava şartları nedeniyle birçok bölgemizde yaş çay hasadı başlamamıştır. Hava şartlarından dolayı bir miktar gecikme olsa da bugüne kadar 48.500 ton/gün yaş çay alımı gerçekleşmiştir. Yaş çay alımlarımız bugüne kadar olduğu gibi kontenjansız bir şekilde devam etmektedir. Sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir kampanya geçirilmesini temenni ederiz.” denildi.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum