ÇAYKUR Dünya Kahvaltı Gününde Yürekleri Isıttı

ÇAYKUR Dünya Kahvaltı Gününde Yürekleri Isıttı
Van'da düzenlenen "Dünya Kahvaltı Günü" etkinliklerinde yerini alan ÇAYKUR, Doğu Anadolu Bölgesi'nde binlerce vatandaşa ÇAYKUR çayını tattırarak yürekleri ısıttı.

Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) tarafından Van Kalesi önündeki alanda Van Dünya Kahvaltı Günü etkinlikleri düzenlendi. Van’ın yöresel ürünleri otlu peynir, murtuğa, kavut, kavurmalı yumurta, cacık, kaymak ve kara kovan balı gibi ürünlerin bulunduğu sofralarda ÇAYKUR da yerini aldı.

ÇAYKUR Erzurum Bölge Müdürlüğü ile bölge bayileri ve ÇAYKUR Tadım Tırı, Van Kalesi altında yapılan etkinliklerde binlerce insana ÇAYKUR çayı tattırarak, ÇAYKUR çayının tanıtımına katkı sağladı.

Etkinliğin ardından ise ÇAYKUR Tanıtım Tırı, Van Edremit Sahili kent meydanında konuşlandırılarak burada hem yöre insanına hem de yerli ve yabancı turistlere sıcak çay ikramında bulunuldu.

ÇAYKUR’un etkinlikte yer alması memnuniyetle karşılandı.

caykur-tiri-vanda-dunya-kahvalti-gununde-yurekleri-isitti-2.jpg

caykur-tiri-vanda-dunya-kahvalti-gununde-yurekleri-isitti-5.jpg

caykur-tiri-vanda-dunya-kahvalti-gununde-yurekleri-isitti-8.jpg

caykur-tiri-vanda-dunya-kahvalti-gununde-yurekleri-isitti-1.jpg

caykur-tiri-vanda-dunya-kahvalti-gununde-yurekleri-isitti-3.jpg

caykur-tiri-vanda-dunya-kahvalti-gununde-yurekleri-isitti-4.jpg

caykur-tiri-vanda-dunya-kahvalti-gununde-yurekleri-isitti-6.jpg

caykur-tiri-vanda-dunya-kahvalti-gununde-yurekleri-isitti-7.jpg

caykur-tiri-vanda-dunya-kahvalti-gununde-yurekleri-isitti-9.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.