Çaykur Peçetede Geri Adım İçin İlk Adımı Attı

Çaykur Peçetede Geri Adım İçin İlk Adımı Attı
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, çay üreticisinin büyük tepkisini çeken peçeteli alımlarda geri adım atıyor.

Genel Müdür Sütlüoğlu, peçeteli alımı çay üreticisine sormadan başlattı, tepkiler çığ gibi büyüyünce geri adım atarak üreticinin görüşüne başvurdu.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nun 2. Sürgün çay döneminin başlamasıyla uygulamaya soktuğu yağmurlu havalarda su firesi için peçeteli alımları çay üreticisinin büyük tepkisini çektiğinden ve üreticilerin sosyal medya üzerinden örgütlenerek Rize'de yürüyüş düzenleyecek olması sonrası Sütlüoğlu geri adım atarak çay üreticilerine SMS gönderdi. Çaykur tarafından gönderilen SMS'de üreticilere uygulamayı destekleyip desteklemedikleri yönünde soru yönelterek, mesajla bildirmelerini istedi.

image-20160703205654.jpeg

HAYIR YAZIP 5453'E KISA MESAJ GÖNDERİNİZ

Üreticilere gönderilen mesajda, "Yeni başladığımız su firesi uygulamasını destekliyorsanız EVET, desteklemiyorsanız HAYIR yazarak 5453'e gönderiniz" denildi.

GÖNDERİLECEK MESAJ ÜCRETLİ Mİ, ÜCRETLİ İSE FİYATI NEDİR BİLİNMİYOR

Üreticilerin göndereceği mesajın ücretli olup olmadığı, ücretli ise ücretin ne kadar olduğu konusunda ise herhangi bir bilgiye yer verilmezken, mesajlar ücretli ise Çaykur üreticinin cebinden bir kez daha ücret çıkmasına neden olacak. 

Öte yandan Çaykur'un üreticiye mesajla sorduğu uygulamayı destekleyip desteklemelerine yönelik mesajların kaç gün süreceği yönünde de herhangi bir bilgiye yer verilmedi.

image-20160703205747.jpeg