Çaykur Rizespor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Çaykur Rizespor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında pazar günü saat 13.30'da sahasında Hesapcom Antalyaspor’u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor, zorlu mücadelenin hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Recep Uçar yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular yoğun bir tempoda çalıştı.

Kupa maçında forma giyen oyuncular, antrenmana fitness salonunda yenileme çalışmasıyla start verdi. Daha sonra sahaya çıkan ekip, beşe iki pas çalışması ve alan oyunu gerçekleştirdi. Teknik direktör Recep Uçar'ın yakından takip ettiği idman, çift kale maçla sona erdi.

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.