Çaykur Rizespor, Sakarya Maçı Öncesi Rize'de Son Antrenmanını Gerçekleştirdi

Çaykur Rizespor, Sakarya Maçı Öncesi Rize'de Son Antrenmanını Gerçekleştirdi
Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in 13. Haftasında deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarının Rize’deki bölümünü tamamladı.

Çaykur Rizespor ile Sakaryaspor, Spor Toto 1. Lig’in 13. Haftasında 14 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Yeni Sakarya Atatürk Stadında karşılaşacak.

Sakarya’da oynanacak maçın Rize’deki son çalışmasını yapan Yeşil-Mavililer, yarın sabah havayolu ile İstanbul’a oradan da karayolu ile Sakarya’ya gidecek.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerinde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Kısa koşu ile başlayan idman, ısınma, koordinasyon, beşe iki oyun ve ardından yapılan maçın taktik çalışma ile son duldu.

Sakatlıkları devam eden Efe Tecimer ve Kerem Kalafat, antrenmanda yer almazken, Ronaldo Mendes ise takımdan ayrı sağlık ekibi kontrolünde düz koşu yaptı.

İki Karadeniz takımının karşı karşıya geleceği mücadeleyi hakem Caner Ak yönetecek. Ak’ın yardımcılıklarını Anıl Usta ve Mert Bulut yapacak. Mücadelenin 4. Hakemi ise Süleyman Soyutürk.

Çaykur Rizespor, 12. Haftayı 18 puanla 7. sırada bitirirken, Sakaryaspor ise 15 puanla 10. sırada tamamladı.

Çaykur Rizespor, geçen hafta sahasında Erzurum FK’yı 3-1’le geçerken,  Sakaryaspor deplasmanda Manisa FK’ya 2-1 kaybetti.

caykur-rizespor-sakarya-maci-hazirliklarinin-rizedeki-bolumunu-tamamladi-5.jpgcaykur-rizespor-sakarya-maci-hazirliklarinin-rizedeki-bolumunu-tamamladi-1.jpgcaykur-rizespor-sakarya-maci-hazirliklarinin-rizedeki-bolumunu-tamamladi-2.jpgcaykur-rizespor-sakarya-maci-hazirliklarinin-rizedeki-bolumunu-tamamladi-3.jpgcaykur-rizespor-sakarya-maci-hazirliklarinin-rizedeki-bolumunu-tamamladi-4.jpgcaykur-rizespor-sakarya-maci-hazirliklarinin-rizedeki-bolumunu-tamamladi-6.jpgcaykur-rizespor-sakarya-maci-hazirliklarinin-rizedeki-bolumunu-tamamladi-10.jpgcaykur-rizespor-sakarya-maci-hazirliklarinin-rizedeki-bolumunu-tamamladi-9.jpgcaykur-rizespor-sakarya-maci-hazirliklarinin-rizedeki-bolumunu-tamamladi-8.jpgcaykur-rizespor-sakarya-maci-hazirliklarinin-rizedeki-bolumunu-tamamladi-7.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum