ÇAYKUR’dan Üniversite ve Van Gölü Atağı

ÇAYKUR’dan Üniversite ve Van Gölü Atağı
ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, üniversitelerin kayıt dönemlerinde Türkiye’deki tüm üniversitelerde ve Van Gölü çevresinde açılan aile plajında stant kurup çay tadımında bulunacaklarını söyledi.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, kuru çay satışlarının artırılmasına yönelik bayilerle yaptıkları istişarelerde Van Gölü çevresinde açılan aile plajında ve üniversitelerin kayıt dönemlerinde tüm üniversitelerde stant kurup öğrencilerle velileri ve vatandaşlara çay tadımında bulunulması fikrinin ortaya çıktığını belirterek bu yönde çalışmalar başlattıklarını açıkladı.

ÇAYKUR’da bayilerin görüş ve önerilerine kulak verip onlarla istişarelerde bulunarak ÇAYKUR ürünlerinin satışlarının artırılmasına yönelik neler yapılması gerektiği konusunda bayilerle bir araya gelen ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, bu doğrultuda bölge bayileriyle yaptıkları toplantılarda bayilerin taleplerini değerlendirdiklerini ve bu taleplerin uygulamaya geçmesi yönünde çalışma başlattıklarını belirterek, “Kuru çay satışlarımızın artırılmasına yönelik bölgelerimize ziyaretler gerçekleştirip o bölgeye bağlı bayilerimizle toplantılar yapıyor, fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Bayilerimizle yaptığımız bu istişarelerde bayilerimizin talep ve isteklerinin neler olduğunu, tüketicinin isteğinin ne olduğunu, çay satışını artırmak için neler yapmamız gerektiğini bu toplantılarda bayilerimizle değerlendiriyoruz. ÇAYKUR’umuza ait ürünlerimizin satışlarının artırılmasına yönelik nasıl bir çalışma yapmalıyız diye bilgiler toplarken Van Gölünde halka açık bir plaj açıldığını duyduk. Biz de plaja giden insanlar için bir stant kurup çay ikramı yapalım dedik. Öyle bir çalışmamız var. Van Gölü çevresinde açılan bu plajda sezon boyunca ÇAYKUR stantımız açık olacak ve burada vatandaşlarımıza sıcak çay ikramında bulunacağız. Yine bayilerimizle beraber bölgelerde yaptığımız istişare toplantılarında arkadaşlarımızdan üniversitelerin kayıt dönemlerinde stant kurulması talebi geldi. Üniversitelerin kayıt dönemlerinde tüm üniversitelerde stant kurup öğrencilere ve velilere sıcak çay sunumu yaparak hem ÇAYKUR’umuzun reklamını yapmak hem de çayımızın bilinirliğini artırmak yönünde gelen bu talebi olumlu bulduk ve ÇAYKUR olarak bu anlamda üniversitelerin kayıt dönemlerinde her üniversiteden bu yönde talepte bulunup, ÇAYKUR stantımızı üniversitelerimizde açmak için girişimlerimizi başlattık” dedi.