Çevreyi Rahatsız Eden 22 Araca Ceza
Yayınlanma:
Gaziantep'te, gürültü çıkaran ve modifiye araç kullanan sürücülere yönelik denetimler sonucunda 22 araca cezai işlem uygulandı.
Gaziantep'te, gürültü çıkaran ve modifiye araç kullanan sürücülere yönelik denetimler sonucunda 22 araca cezai işlem uygulandı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte gürültü çıkaran ve modifiye araç kullanan sürücülere yönelik denetim yaptı. Trafik ekiplerince 27-28 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılan denetimlerde çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran ve modifiye araç kullanan 22 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı.
Kentte benzer denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel