CHP Rize İl Başkanı Deniz, Rize Muhtarlar Federasyonu Üyeleri ile Bir Araya Geldi

CHP Rize İl Başkanı Deniz, Rize Muhtarlar Federasyonu Üyeleri ile Bir Araya Geldi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Tuncay Maşalacı ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ile Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Tuncay Maşalacı ve yönetim kurulu üyeleriyle Öğretmenevinde yemekte bir araya geldi ve sorunlarını dinledi

Yemekte konuşan İl Başkanı Deniz, muhtarların vatandaş ile diyalog kurmada en büyük etken olduğunu kaydederek, “Muhtarlarımızın sorunu var. Biz CHP olarak millet ittifakı iktidarına muhtarların bütün sorunlarını çözme sözü veriyoruz. Bizim iktidarımızda muhtarlarımıza her köyde muhtarlık ofisi yapacağız. Bu ofiste muhtarlarımıza destek olacak birer personel vereceğiz. Bu personelin maaşını ve SSK’sını devlet karşılayacak” dedi.

Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Maşalacı ise, “Gündemi değerlendirme adına ve sorunlarımızı dile getirme adına CHP İl Başkanı Saltuk Deniz ile bir araya gelerek sorunlarımızı anlattık. Rize’de yapılan her yatırımı destekliyoruz. Ancak bir talebimiz var. Yapılan yatırımlarda alınan işçilerin hepsi Rize’nin öz evladı olmalıdır. Komşu illerden gelip Rize’de işçi çalıştırılmasına karşıyız” dedi.

chp-rize-il-baskani-deniz-rize-muhtarlar-federasyonu-uyeleri-ile-bir-araya-geldi-1.jpgchp-rize-il-baskani-deniz-rize-muhtarlar-federasyonu-uyeleri-ile-bir-araya-geldi-4.jpgchp-rize-il-baskani-deniz-rize-muhtarlar-federasyonu-uyeleri-ile-bir-araya-geldi-2.jpg