Çolak: Salarha’yı İlçe Yapacağız

Çolak: Salarha’yı İlçe Yapacağız
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, iktidar olduklarında Salarha Beldesini ilçe yapmak istediklerini belirterek “Salarha vadisini ilçe yapmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza söz veriyoruz.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı aylık il divan programı gerçekleştirildi. Divan toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, iktidara geldiklerinde Salarha’da yaşayanların mağduriyetini acilen giderecek olan reçeteyi uygulayacaklarını ve Salarha beldesini ilçe yapmak için çalışacaklarını kaydetti. Cumhurbaşkanı adaylarının Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan olduğunu açıklayan Çolak, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için ne cumhur ittifakında ne de millet ittifakında yer alacaklarını ifade ederek, sadece Milli Görüş’ün vatandaş ile yaptığı ittifakta yer alacaklarını belirtti. 

Konuşmasına Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve afetzedelere geçmiş olsun dileğinde bulunarak başlayan Genel Başkan Yardımcısı Çolak, “Afet nedeni ile durdurmuş olduğumuz Anadolu Buluşmaları programımızı bu hafta itibari ile tekrar başlatmış bulunmaktayız. Cumhurbaşkanımızın şifaen açıklamış olduğu seçim tarihini baz alarak tüm kadrolarımızla seçim çalışmalarımızı hızlandırdık. İttifak konusunda çok fazla soru almaktayız. Bu sorulara cevaben buradan açıklamak istiyorum ne cumhur ne millet sadece Milli Görüş’ün vatandaş ile yaptığı ittifaktayız. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beydir. Biz çalışmalarımızı bu minvalde yapmaktayız. Ülkemiz ve milletimiz için en hayırlısı için mücadele etmekteyiz. Ülke genelinde olduğu gibi Rize özelinde de çalışmalarımızı devam ettirdiğimiz bu süreç içerisinde özellikle Salarha vadisine yönelik söylemek istediklerimiz ve iktidara geldiğimizde acilen yapmak istediklerimiz vardır. Öncelikle büyük coşku ile açılan Salarha tüneli için minnetarız. Lakin bir proje nasıl yarıda bırakılır, verilen sözler nasıl tutulmaz hep birlikte görmekteyiz. Salarha tünelinin devamı yollar neden yapılmadı ve yapılmamaya devam ediliyor? Vadide yaşayanların mağduriyetini acilen giderecek olan reçeteyi uygulayacagız ve Salarha tünelinin devamı olan yolları tamamlayacağız. Nufüs bakımından yeteri kadar yatırımı alamayan Salarha vadisini ilçe yapmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza söz veriyoruz. Buna ek olarak Derepazarı Kendirli yolu yıllardır bir muammadan ibarettir. O bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha ekonomik hale getirecek bu yolun tamamlanması için gereken çalışmaları yapıp tamamlayacağız. Toplantılarımız her geçen gün verimini arttırmaktadır. Bizler seçim çalışmalarımızı geliştirerek sürdürüp her daim vatandaşımız ile iç içe olacağız.” dedi.

yeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligi-aylik-il-divan-programi-1.jpgyeniden-refah-partisi-genel-baskan-yardimcisi-cemil-colak-001.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligi-aylik-il-divan-programi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
38 Yorum