Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize Ticaret Merkezi'nin Açılışı ile Toplu Açılışı Yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize Ticaret Merkezi'nin Açılışı ile Toplu Açılışı Yapacak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Kasım pazar günü saat: 14'te Rize’de toplu açılış programına katılacak. Toplu açılışta kent merkezinde kentsel dönüşümle yapılan Rize'nin yeni ticaret merkezinin de açılışı gerçekleştirilecek

Rize şehir merkezinde Belediye Blokları ve Doktorlar Sitesi olarak bilinen, deniz suyundan kaynaklı korozyon nedeniyle TOKİ tarafından kentsel dönüşüm uygulanarak 5 Mart 2021 tarihinde yıkımına başlandıktan sonra 2,5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde bloklar halinde 404 ofis ve 133 iş yeri yapılan Rize'nin yeni ticaret merkezi haline gelecek alanın açılışı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı toplu açılış töreniyle 5 Kasım Pazar günü saat: 14.00'te yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 5 Kasım pazar akşamı kentte kalıp kalmayacağı ve programına ait diğer detayların yarın belli olması bekleniyor.

belediye-bloklari-ve-doktorlar-sitesi-yerine-yapilan-rize-ticaret-merkezi-6-001.jpg

cumhurbaskani-erdogan-rize-ticaret-merkezinin-acilisi-ile-toplu-acilisi-yapacak.jpg

belediye-bloklari-ve-doktorlar-sitesi-yerine-yapilan-rize-ticaret-merkezi-5-001.jpg

belediye-bloklari-ve-doktorlar-sitesi-yerine-yapilan-rize-ticaret-merkezi-2.jpg

belediye-bloklari-ve-doktorlar-sitesi-yerine-yapilan-rize-ticaret-merkezi-1-001.jpg

belediye-bloklari-ve-doktorlar-sitesi-yerine-yapilan-rize-ticaret-merkezi-2-001.jpg

cumhurbaskani-erdogan-rize.jpg

Kaynak:İBRAHİM KÖROĞLU

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
11 Yorum