Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Destek Çıktığı Rizeli Gençten Mesaj Var

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Destek Çıktığı Rizeli Gençten Mesaj Var
İstemsiz kasılmalar dolayısıyla hareketlerini kontrol edemeyen "segawa-distoni" hastası Mustafa Semiz, 14'üncü ameliyatını olabilmek için yardım beklerken imdadına Cumhurbaşkanı Erdoğan yetişti.

Dünyada üç kişide, Türkiye'de ise ilk kez kendisinde görülen "segawa-distoni" hastalığı nedeniyle 14'üncü ameliyatını olabilmek için yardım bekleyen Hamzabey Mahallesi'nde yaşayan Mustafa Semiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisiyle ilgilenmesiyle Ankara’da tedavisine devam edilirken, bakan ve siyasetçilerle, Rizeli hemşehrilerinin ziyaretlerinin kendisine moral olacağını söyledi.

mustafa-semiz.jpg

Güneysu Yavuz Selim Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Mustafa Semiz, Ağustos ayının ilk haftasında İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleşen AK Parti Rize İl Başkanlığı 92. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek hastalığı hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgilendirmede bulundu. Bu sırada, kriz geçirmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel doktoru ile ambulansla önce Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesine daha sonra ise ambulans uçakla Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine kaldırıldı. Yaklaşık 2 haftadır tedavisine Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde devam edilen Semiz’in sağlık durumundaki gelişmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel doktorları tarafından da yakından takip edilirken, Semiz, Rizeli siyasetçilerle bakanların kendisine gerçekleştireceği ziyaretin moral olacağını söyledi.

mustafa-semiz-erdogan-(4).jpg

Sağlık durumunda iyi yönde gelişmeler yaşandığını kaydeden Semiz, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhurbaşkanının özel doktorları ve hastane doktorlarına şükranlarını iletirken, yardımlarını esirgemeyen tüm hayırsever vatandaşlara da teşekkür etti.

mustafa-semiz-erdogan-(3).jpgmustafa-semiz-erdogan-(1).jpgmustafa-semiz-erdogan.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rizeli Genç 14. Kez Ameliyat Olabilmek İçin Yardım Bekliyor