Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zaferi Bitlis’te Kutlandı
Yayınlanma:
Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferi Bitlis'te de kutlandı.
Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferi Bitlis'te de kutlandı.
Seçim sonuçlarının büyük bir kısmının açıklanmasının ardından AK Parti Bitlis İl Başkanlığı bir kutlama programı düzenledi. AK Parti önünde düzenlenen kutlama programına Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, AK Parti İl Başkanı Engin Günceoğlu ve partililer katıldı. Havai fişek gösterileri ve halayların çekildiği programda AK Parti İl Başkanı Engün Günceoğlu, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay ve Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu birer konuşma yaptı. Program konuşmalar ve şehir turunun atılmasının ardından son buldu.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Siyaset