Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize Ziyareti 3. Kez Ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize Ziyareti 3. Kez Ertelendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’ye gerçekleştireceği 4 günlük ziyaret programı birçok ilde meydana gelen orman yangınları nedeniyle 20-23 Ağustos tarihlerine ertelendi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'ye gerçekleştireceği ve daha önce 2 kez ertelenmek zorunda kalan 4 günlük Rize ziyareti bu kez orman yangınları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

AK Parti’nin 14 Ağustos’ta kuruluş yıldönümünü kutlayacak olması nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Ağustos’u kapsayan hafta sonu Rize ziyaretini gerçekleştirmeyecek.

Rize ve Artvin’de meydana gelen sel ve heyelanlar nedeniyle 23 Temmuz Cuma günü afet bölgelerinde incelemelerde bulunmak üzere günübirlik Rize’ye gelen ve çok yakın tarihte Salarha Tüneli ile toplu açılışlarda ve temel atma törenlerinde bulunmak üzere Rize’ye geleceğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 6-9 Ağustos tarihleri arasında Rize’ye gerçekleştirmesi planlanan 4 günlük ziyareti orman yangınları nedeniyle 20 Ağustos Cuma ile 23 Ağustos Pazartesi tarihlerine arasına ertelendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programında yeni bir değişiklik olmaması durumunda Erdoğan, Rize ziyaretini 20-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirecek.

sumay-rize-konut-054.jpg