Denib Akademi’den Sunum Teknikleri, İşi Anlatma Ve Merak Uyandırma Eğitimi

Denib Akademi’den Sunum Teknikleri, İşi Anlatma Ve Merak Uyandırma Eğitimi
DENİB Akademi faaliyetleri çerçevesinde yer alan "Akademi Profesyonel" kapsamında düzenlenen "Pitching Sunum Teknikleri- İşi Anlatma ve Merak Uyandırma Sanatı" eğitimi, eğitmen Burçak Çakır tarafından Denizli İhracatçılar Birliği Hizmet...

İşi Anlatma ve Merak Uyandırma Sanatı" eğitimi düzenlendi.

DENİB Akademi faaliyetleri çerçevesinde yer alan "Akademi Profesyonel" kapsamında düzenlenen "Pitching Sunum Teknikleri- İşi Anlatma ve Merak Uyandırma Sanatı" eğitimi, eğitmen Burçak Çakır tarafından Denizli İhracatçılar Birliği Hizmet binasında gerçekleştirildi.

Profesyonel iş hayatımızda birçok konuda sunum yaparken en önemli husus sunum yapılan konu hakkında verilen bilgi kadar bu bilgiyi karşı tarafa nasıl anlattığımızdır. Bu amaçla nasıl anlatacağımız konusunda detayları içeren eğitimde; pitchingin tanımı ve adımları, sunum hazırlama, sunum hazırlamada faydalanabilecek araçlar, sunum yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar ve uygulama ve geri bildiri gibi konu başlıkları üzerinde duruldu.

Denib Akademi’den Sunum Teknikleri, İşi Anlatma Ve Merak Uyandırma Eğitimi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.