Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç Hayatını Kaybetti

Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç Hayatını Kaybetti
Ankara'dan günü birlik tatil için ailesiyle geldiği Samsun'da denizde boğulma tehlikesi geçerek hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesinde 6 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesiyle Ankara'dan günü birlik tatil için Samsun'a gelen 19 yaşındaki Furkan Yaşar, serinlemek için girdiği Karadeniz'de akıntıya kapılıp kayboldu. Ailesinin de boğulma tehlikesi geçirdiği genç dalgıçlar tarafından bulunup ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Furkan Yaşar yapılan müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti.

Furkan Yaşar'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Konya'ya gönderildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.