Denizli’de Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu

Denizli’de Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu
Denizli'de jandarma ekipleri, bir araçta yapılan aramada 90 kaçak elektronik sigara, 5 adet kaçak kulaklık ve 13 adet de uyuşturucu hap ele geçirdi.

Denizli'de jandarma ekipleri, bir araçta yapılan aramada 90 kaçak elektronik sigara, 5 adet kaçak kulaklık ve 13 adet de uyuşturucu hap ele geçirdi. Araç sürücüsü hakkında da adli işlem başlatıldı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir şahsın Honaz ilçesine kaçak elektronik sigara getirdiği bilgisine ulaştı. İlçe girişinde aracı durduran ekipler, yapılan aramada 90 kaçak elektronik sigara, 5 kaçak kulaklık ve 13 uyuşturucu hap buldu. Gözaltına alınan sürücü hakkında adli işlem ekiplerce başlatıldı.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.