Denizlispor, Amed Maçının Son Hazırlığını Yapacak

Denizlispor, Amed Maçının Son Hazırlığını Yapacak
DENİZLİ – TFF 2. Lig ekiplerinden Denizlispor, sezonunun ilk maçında deplasmanda oynayacağı Amed maçının son hazırlıklarını yapıp yarın sabah yola çıkacak.

DENİZLİ (İHA) – TFF 2. Lig ekiplerinden Denizlispor, sezonunun ilk maçında deplasmanda oynayacağı Amed maçının son hazırlıklarını yapıp yarın sabah yola çıkacak.

TFF 2. Lig 2023-2024 Sezonunun ilk haftasında Pazar günü deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını bu akşam Haluk Ulusoy Tesislerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Denizlispor Cumartesi günü öğle saatlerinde uçakla Çardak'tan İstanbul'a, akşam saatlerinde de yine uçakla İstanbul'dan Diyarbakır'a gidecek ve kamp yapacağı otele yerleşecek. Pazar günü saat 20.00'de oynanacak maçın ardından Diyarbakır'da kalacak olan Denizlispor kafilesi, Pazartesi günü sabah uçakla Ankara'ya, oradan da karayolu ile Denizli'ye dönecek.

Denizlispor, Amed Maçının Son Hazırlığını Yapacak

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.