Deprem Bölgesine Ev Yapılması Görüşüldü

Deprem Bölgesine Ev Yapılması Görüşüldü
DÜZCE(İHA) – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetim kurulu toplantısında deprem felaketinin ardından yapılan yardımlara ilaveten yapılabilecek...

DÜZCE(İHA) – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetim kurulu toplantısında deprem felaketinin ardından yapılan yardımlara ilaveten yapılabilecek yardım ve destekler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Düzce TSO Yönetim Kurulu toplantısı Başkan Erdoğan Bıyık'ın Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda; yaşanan deprem felaketinin ardından yapılan yardımlara ilaveten yapılabilecek yardım ve destekler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ayrıca, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin başlatmış olduğu iş dünyasının ve hayırseverlerin katılımıyla deprem bölgesine kalıcı konut yapma kampanyası hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.