Deprem Sonrası Tepki Çeken Görüntü
Yayınlanma:
Düzce'de yaşanan depreme Sakarya'nın Akyazı ilçesinde fabrikada yakalanan işçiler büyük korku yaşayarak kendilerini dışarıya attı.
Düzce'de yaşanan depreme Sakarya'nın Akyazı ilçesinde fabrikada yakalanan işçiler büyük korku yaşayarak kendilerini dışarıya attı. İşçilerin güvenlik kameralarına yansıyan kaçıştıkları anları gülerek izleyen ve yorumlayan kişilerin görüntüsü ise tepkiye sebep oldu.
Düzce Gölyaka'da 5.9 büyüklüğündeki deprem Sakarya'nın birçok ilçesinde de büyük oranda hissedildi. Akyazı ilçesinde bulunan bir fabrikada üretime devam eden işçiler depreme mesaide yakalandı. Korkuyla kendilerini dışarıya atan işçilerin yaşadıkları panik güvenlik kameralarına yansıdı. İşçileri kaçıştıkları anları gülerek izleyen ve yorumlayan kişilerin davranışı ise tepkiye yol açtı.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Türkiye