Depremzede Vatandaşlara Eşya Desteği

Depremzede Vatandaşlara Eşya Desteği
Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi, yaşanan deprem felaketinde evleri hasar gören 230 depremzede vatandaşa beyaz eşya desteğinde bulundu.

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi, yaşanan deprem felaketinde evleri hasar gören 230 depremzede vatandaşa beyaz eşya desteğinde bulundu.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen asrın felaketinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Depremden etkilenen iller arasında bulunan Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesi ilçede bulunan Sözel ve Galeri Sitesinde oturan vatandaşlara desteklerini sürdürüyor.

Yenişehir Belediyesi olarak, depremde evi yıkılıp ilçe sınırlarına yerleşen 230 vatandaşa buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, elektrikli süpürge gibi beyaz eşya desteği sağlandı. Yenişehir Belediyesi tarafından yapılan beyaz eşya desteğini alan depremzede vatandaşlar, bu zorlu süreçte kendilerine destek olan Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci'ye teşekkürlerini ilett.

Depremzede Vatandaşlara Eşya Desteği

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.