Derince’de 19 Mayıs Coşkusu Erken Başladı

Derince’de 19 Mayıs Coşkusu Erken Başladı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programları çerçevesinde Derince genelinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programları çerçevesinde Derince genelinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Yurt genelinde olduğu gibi Derince'de de düzenlenen programlarla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor. Derince'de farklı noktalarda gerçekleşen etkinliklerle kutlanan 19 Mayıs programlarının adreslerinden biri de Fatih Sultan Mahallesi'nde yer alan Derince Gençlik Merkezi oldu. Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel ve Derince Gençlik Merkezi Müdürü Sevgi Lordoğlu'nun katılımıyla düzenlenen programda Gençlik Haftası temalı resim sergisi gezildi. 19 Mayıs etkinlikleri Derince Şehitliği'nde gerçekleşen şehitlik ziyaretleri, ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar okunmasının ardından noktalandı.

Derince’de 19 Mayıs Coşkusu Erken Başladı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.