Devasa Borular Koçarlı’ya Ulaştı
Yayınlanma:
Aydın'ın Koçarlı ilçesinde yapılacak olan Bağarası Sulama işi çerçevesinde Aydın'a getirilen devasa boruların yolculuğu Koçarlı'da son buldu.
Aydın'ın Koçarlı ilçesinde yapılacak olan Bağarası Sulama işi çerçevesinde Aydın'a getirilen devasa boruların yolculuğu Koçarlı'da son buldu.
Önemli tarım kentlerinden olan Aydın'da Koçarlı Bağarası Sulaması işi çerçevesinde Aydın'a getirilen devasa boruların yolculuğu, Koçarlı'da son buldu. Tarım ve Orman Bakanlığı koordinesinde yürütülen ve 146 bin 40 dekar zirai alanın sulanmasını sağlayacak olan proje çerçevesinde Aydın'a tren ile getirilen devasa sulama boruları, daha sonra tırlara aktarıldı. Yolculuğuna karayolu ile devam eden 3 bin milimetre çapındaki devasa borular Koçarlı'ya ulaştı. Bölgedeki üreticilere can suyu olması beklenen projede çalışmalar da aralıksız devam ediyor.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yaşam