Develi’de Erdoğan Coşkusu

Develi’de Erdoğan Coşkusu
Kayseri'nin Develi ilçesinde yüzlerce vatandaş, resmi olmayan sonuçlara göre Erdoğan'ın seçim zaferini meşaleler ve bayraklarla kutladı.

Kayseri'nin Develi ilçesinde yüzlerce vatandaş, resmi olmayan sonuçlara göre Erdoğan'ın seçim zaferini meşaleler ve bayraklarla kutladı. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da çiftetelli oynayarak kutlamalara katıldı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasıyla birlikte Develi ilçesinde yüzlerce vatandaş sevinç gösterilerinde bulundu. İlçe meydanında toplanan vatandaşlar meşaleler ve bayraklarla kutlamalara katılırken, renkli görüntüler de ortaya çıktı. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da çiftetelli oynayarak kutlamalara katıldı.

Develi’de Erdoğan Coşkusu

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.