Didim’de “çevre Temizliği” Farkındalığı

Didim’de “çevre Temizliği” Farkındalığı
Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde gönüllüler ile birlikte Taşburun Balıkçı Barınağı'nda çevre temizliği yapılarak farkındalık oluşturuldu.

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde gönüllüler ile birlikte Taşburun Balıkçı Barınağı'nda çevre temizliği yapılarak farkındalık oluşturuldu.

Aydın'ın Didim ilçesinde Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde Taşburun Balıkçı Barınağı'nda çevre temizliği yapıldı. Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen etkinlikte gönüllülerin de katılımıyla çöpler toplanarak farkındalık oluşturuldu. Çevreyi temiz tutma görevinin sadece belediyeler ve kurumların olmadığına dikkat çekilirken, vatandaşlarında bu konuda duyarlı olmaları gerektiğinin altını çizildi.

Konu ile ilgili Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Dünya çevre günü etkinlikleri çerçevesinde Taşburun Balıkçı Barınağı'nda çevre temizliği düzenlendi. Didim İlçe Tarım Müdürlüğü, Didim Balıkçılar Derneği ve Akköy Su Ürünleri Kooperatifi'ne duyarlılık gösterdikleri için teşekkür ederiz" ifadeleri yer aldı.

Didim’de “çevre Temizliği” Farkındalığı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.