Didim’deki Konser Beğeni Topladı

Didim’deki Konser Beğeni Topladı
Didim Kültür ve Sanat Derneği (DİKSAD) tarafından gerçekleştirilen "Bir Başka Bahar" isimli konser Didimlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Didim Kültür ve Sanat Derneği (DİKSAD) tarafından gerçekleştirilen "Bir Başka Bahar" isimli konser Didimlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Didim Belediyesi'nin katkılarıyla, Didim Kültür ve Sanat Derneği (DİKSAD) tarafından "Bir Başka Bahar" isimli konser gerçekleşti. Didim Ticaret Odası Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği konserin sunumunu Hatice Kum gerçekleştirirken, konserin şefliğini de Saliha Aygün üstlendi. DİKSAD korosu ve sanatçılar tarafından seslendirilen birbirinden güzel şarkılar, Didimliler tarafından büyük beğeni topladı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konser, Didim Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci'nin sanatçılara çiçek takdimi ile sona erdi.

Konsere; Didim Garnizon Komutanı Ali Saçan, Didim Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci, STK ve siyasi parti başkanları ve Didimli sanatseverler katıldı.

Didim’deki Konser Beğeni Topladı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.