Dinime Küfreden, Bari Müslüman Olsa

Dinime Küfreden, Bari Müslüman Olsa
olay53'ün haberlerinde yer verdiği "Başbakan Ayar Dedi" başlıklı haberini manşetine taşıyarak "Dümbelekler" ifadesini kullanan Nabız Gazetesi'ne olay53'ten cevap...

olay53'ün haberlerinde yer verdiği "Başbakan Ayar Dedi" başlıklı haberini manşetine taşıyarak "Dümbelekler" ve "Üç kuruş verip web sayfası açan ve internet haberciliği yapan bazı sözde haberciler" ifadesini kullanan Nabız Gazetesi'ne olay53'ten cevap: olay53 dümbelekse olay53'ün haberlerini çalarak gazete sayfalarına taşıyan Nabız Gazetesi dümbeleğin nesi oluyor?

Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi beklenen Ak Parti Rize İl Başkanlığı Kongresi öncesi geçen hafta içerisinde Başbakan ile  yapılan İl Başkanları toplantısı sonrasında haber kaynaklarından aldığı bilgiyle mevcut Başkan Hikmet Ayar'ın Başbakan'dan yeşil ışık aldığını ve Hikmet Ayar'ın yeniden il başkanı olacağını sütunlarına taşıyan olay53'ü "dümbelekler" ve "Üç kuruş verip web sayfası açan ve internet haberciliği yapan bazı sözde haberciler" diye niteleyen ve birçok şekilde suçlayıcı ifadelerde bulunan Nabız Gazetesi'ne olay53'ten kısa ve öz cevap: Nabız Gazetesi'ne "Dinime dahleden (küfreden) bari Müslüman olsa" sözünü hatırlatıyor ve olay53 dümbelek ve 3 kuruş verip web sayfası açan sözde haberci ise olay53'ün haberlerini internet sitesinden çalarak gazete sayfalarına taşıyan Nabız Gazetesi ne oluyor? Yoksa Nabız Gazetesi Dümbelek'in oğlu ve 2,5 kuruşluk gazete mi oluyor?

Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı resmi aboneliğinin yanında kendi muhabirlerinin haberleriyle kısa sürede Rize'de zirveye tırmanan olay53, bu başarısını çekemeyen bazı kesimlerin hedefi olmaya devam ediyor. Bunun son örneğini ise olay53'ün haberlerini çalarak gazete sayfalarına taşıyan Rize'nin yerel gazetelerinden Nabız Gazetesi oldu. Nabız Gazetesi, geçtiğimiz hafta içerisinde olay53'ün haber kaynaklarından elde ettiği bilgiler doğrultusunda Ak Parti Rize İl Başkanlığı Kongresi öncesi yapmış olduğu "Başbakan Ayar Dedi" adlı haberinden dolayı olay53'ü "dümbelekler" diye nitelendirerek bugünkü gazete manşetine taşıdı. Ne ilginçtir ki aynı Nabız Gazetesi dümbelekler diye suçladığı olay53'ün haberlerini olay53'ün internet haber sayfasından çalmaktan geri kalmazken dümbelekler diye suçladığı haberinin hemen altında olay53'te yer alan "Rize'de 14 Yıl Önce Öldürüldüğü İddiası Kazı Yaptırdı" başlıklı haberini kullanmaktan geri kalmadı. 

ÜÇ KURUŞLUK SÖZDE HABERCİLERİN HABERLERİ SUÇLAMADA BULUNAN NABIZ GAZETESİNİN 1. SAYFASINI (MANŞETİNİ) OLUŞTURUYOR

Ajans haberleri dışında kendi haberleriyle de Rize'de birçok haberin altına imza atan olay53, Emniyet Müdürleri Kararnamesi öncesinde "Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş'ın Uşak'a atanacağı, yerine Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden Hüseyin Yenice'nin atanacağı" haberinde olduğu gibi bir kez daha haber kaynaklarına güvenerek Başbakan Erdoğan'ın Rize İl Başkanlığı için Hikmet Ayar'ı işaret ettiği haberinin ardına duruyor ve önümüzdeki günlerde haberimizin doğruluğunun ispatlanacağından endişe duymadığını ifade ediyoruz.

olay53'ün hızla zirveye tırmanmasını gururuna yediremeyerek olay53'ü "dümbelekler"  diye manşetten suçlayan o çok büyük gazeteci abimize hatırlatırız ki olay53'ün haberlerini gazete sayfalarınıza taşımaktan geri kalmadığınız gibi 10 Mart 2012 tarihli gazetenizin 1. sayfasındaki 6 haberden 4'ü olay53'ün haberidir.

İŞTE DÜMBELEK VE 3 KURUŞLUK SÖZDE HABERCİLER DİYE SUÇLANAN OLAY53'ÜN O HABERLERİNİN DE ÇALINDIĞI NABIZ GAZETESİ'NİN HABERLERİ İŞTE O SUÇLAMALARI YAPANLARIN GAZETE SAYFASI

nabiz-dumbelek-manseti.jpg

İŞTE 10 MART 2012 CUMARTESİ GÜNKÜ NABIZ GAZETESİNİN 1. SAYFASI

nabiz-gazetesi.jpg