Dışı Seni İçi Beni Yakar!

Dışı Seni İçi Beni Yakar!
Ç.Rizespor, emektar otobüsünü bir gelin gibi süsleyerek başlıktaki sözü yerine getirdi!

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın 15 yıl önce Rizespor’a hediye ettiği otobüs 2013-2014 sezonunda yeniden giydirildi.

Yaklaşık 15 yıldan buyana Ç.Rizespor’un hizmetinde olan takım otobüsünün yeni yüzünde firma reklamının yanısıra Ç.Rizespor logosu ve büyük boy atmaca resmi bulunuyor.

F.Bahçe beğenmedi, Mesut Yılmaz Rize’ye Göndermişti

Zamanın Başbakanı Mesut Yılmaz tarafından Ç.Rizespor’a hediye edilen otobüs, bilindiği gibi ilk çıktığı zaman F.Bahçe Kulübüne Mercedes firması tarafından yapılmıştı. Otobüs o dönemin Fenerbahçe teknik direktörü ve futbolcuları tarafından beğenilmeyerek geri iade edilmiş, Başbakan Mesut Yılmaz’ın araya girmesi ile Rizespor’a gönderilmişti.

Dışı “Cillop” Oldu, İçi !..

Bu sezon göreve gelen teknik direktör Rıza Çalımbay’ın mutlaka yeni bir otobüs alınması gerek sözleri sonrası arayışlara giren yönetim şimdilik eski otobüsü giydirerek dışını cillop gibi yaptı.

rizespor-otobusu-giydirildi.jpg

15 yıllık emektar otobüsün içi içler acısı dururken, sık sık arıza vermesi ve uzun yolculuklarda Ç.Rizespor’a yakışmayan otobüsün görüntüleri gurbette yaşayan Rizeliler tarafından her platformda dile getirilmişti.

Ağalar Hediye Etsin…

Ç.Rizespor taraftarı süper ligde mücadele eden Ç.Rizespor’un otobüsünün son model olması gerektiğini, bu bağlamda Başbakan’ın zengin bir iş adamına söyleyeceği tek cümleyle Rize’nin ve Ç.Rizespor’un yollardaki vizyonunu, marka değerini değiştireceğini düşünüyorlar.

Haber: Selim Denizalp