Doğa Tutkunları İçin Kamp Ürün Seçenekleri

Doğa Tutkunları İçin Kamp Ürün Seçenekleri
Şehrin stresinden uzaklaşıp kamp yapmak isteyenler için ürün seçenekleri online platformlarda yerini aldı.

Şehrin stresinden uzaklaşıp kamp yapmak isteyenler için ürün seçenekleri online platformlarda yerini aldı.

Dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, yazın keyfini doğa ile iç içe geçirecekler için gerekli olan ürünleri müşterileri ile buluşturuyor. İlk kez kamp yapmak isteyen ama hangi ürünü alıp, nasıl başlayacağını bilmeyenler için yol haritası da sunan Trendyol, "Kamp Rehberi" sayfasını kullanıcılarına açtı.

'Kamp Rehberi" sayfası ile evdeki konforu doğada da oluşturmayı amaçlayan platform, çadırdan şişme yataklara, kamp masa ve sandalyesinden soğutucu buzluklara, ortam koşullarına uygun outdoor giysilerden güneş kremlerine kadar tüm kamp ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri müşterilerinin beğenisine sunduğunu duyurdu.

Kampların olmazsa olmazı el feneri, sineklikli çadırlar, pusula, powerbank, güneş kremi ve sinek kovucular kategorilerinde farklı seçenekler Trendyol'da kamp meraklıları ile buluşuyor. Trendyol Kamp Rehberi sayfasındaki ürünlere trendyol.com/s/kamp-rehberi adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.