Dsi’de, Erzincan İçin 2024 Yılında Gerçekleştirilecek Projeler Değerlendirildi
Yayınlanma:
Erzincan Vali Yardımcısı ve Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız, meclis üyeleri ve meclis görevlileri ile birlikte DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz'a ziyarette bulundular.
Erzincan Vali Yardımcısı ve Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız, meclis üyeleri ve meclis görevlileri ile birlikte DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz'a ziyarette bulundular. Yapılan ziyarette DSİ 8. Bölge Müdürlüğünün Erzincan ili 2023 yılı faaliyetleri ve akabinde 2024 yılında gerçekleştirilecek projeler hakkında değerlendirme yapıldı.
DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, ziyaretleri için Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat ve beraberindekilere teşekkür etti.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Türkiye