"dün, Bugün Ve Yarın" Sergisine Sanatseverlerden Yoğun İlgi

"dün, Bugün Ve Yarın" Sergisine Sanatseverlerden Yoğun İlgi
"Dün, Bugün ve Yarın" sergisi Cumhuriyet'in 100. yılında Cumhuriyet'in kazanımlarına farklı dönemlerde tanıklık etmiş üç sanatçıyı bir araya getiriyor.

"Dün, Bugün ve Yarın" sergisi Cumhuriyet'in 100. yılında Cumhuriyet'in kazanımlarına farklı dönemlerde tanıklık etmiş üç sanatçıyı bir araya getiriyor. Sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Zorlu PSM, DG Art küratörlüğünde Devrim Erbil, Beste Alperat ve Mr. Besk'i bir araya getirerek oluşturduğu özel sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösteriyor. İstanbul'u eserlerine yansıtan Devrim Erbil, heykeltıraş Beste Alperat ve Türkiye'nin asırlardır eski efsanelere, fermanlara, hikayelere konu olmuş lale çiçeği motifleriyle genç kuşağın yenilikçi ismi Mr. Besk'in eserleriyle "Dün, Bugün ve Yarın" sergisi ücretsiz olarak 4 Haziran'a kadar Zorlu PSM Meydan Fuaye'de ziyaret edilebilecek.

"dün, Bugün Ve Yarın" Sergisine Sanatseverlerden Yoğun İlgi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.