Eber Gölü’ndeki Kamışlar Alev Alev Yanıyor

Eber Gölü’ndeki Kamışlar Alev Alev Yanıyor
Türkiye'nin en büyük göllerinden olan Afyonkarahisar'daki Eber Gölü'nde kamışların bulunduğu alanda çıkan yangın devam ediyor.

Türkiye'nin en büyük göllerinden olan Afyonkarahisar'daki Eber Gölü'nde kamışların bulunduğu alanda çıkan yangın devam ediyor. Yangın dron ile havadan görüntülendi.

Eber Gölü'nün kuruyan kısımlarında kamışlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangına Bolvadin ve Çay ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Gölde çıkan son yangın ile kasım ayında çıkan yangın sayısı 5 olurken, durum akıllarda soru işareti bıraktı. Gölden yükselen alev ve dumanlar dronla da görüntülendi.

Eber Gölü’ndeki Kamışlar Alev Alev Yanıyor

Eber Gölü’ndeki Kamışlar Alev Alev Yanıyor

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.