Edremit’te Aç Kalan Tilkiler Şehre İndi

Edremit’te Aç Kalan Tilkiler Şehre İndi
Balıkesir'in Edremit ilçesinde aç kaldığı tahmin edilen 2 tilki bir yazlık evde büyük paniğe neden oldu.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde aç kaldığı tahmin edilen 2 tilki bir yazlık evde büyük paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Kazdağı Milli Parkları'nda bulunduğu bölgede domuz görmeye alışık olan mahalle sakinleri, bu kez tilki görmeleri ile büyük şaşkınlık yaşadılar.

Altınoluk Şahinderesi Mahallesi Kovanlık Caddesi üzerindeki evin bahçesine girdikten sabaha karşı balkonundaki sese uyandıklarını belirten aile sakinleri, "2 tilki bizi görünce, hem onlar hem biz büyük panik yaşadık. Korkudan fotoğraf bile çekemedik, kaçtık. Tilkiler arkamızda bulunan ormanlık alana kaçtılar. Domuz görmeye alışığız. Tilki ise ilk kez denk geliyor. Dağda aç kaldıkları için indiklerini tahmin ediyoruz" diye konuştular.

Edremit’te Aç Kalan Tilkiler Şehre İndi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.