Ego Şoföründen Örnek Davranış: Otobüste Bulduğu Parayı Ve Ziynet Eşyasını Sahibine Teslim Etti

Ego Şoföründen Örnek Davranış: Otobüste Bulduğu Parayı Ve Ziynet Eşyasını Sahibine Teslim Etti
Başkentte belediye otobüsü şoförlüğü yapan Erol Şener, otobüsün içerisinde bulduğu bir miktar döviz ile ziynet eşyalarını muhafaza ederek sahibine...

Başkentte belediye otobüsü şoförlüğü yapan Erol Şener, otobüsün içerisinde bulduğu bir miktar döviz ile ziynet eşyalarını muhafaza ederek sahibine iade etti. Şener'in örnek davranışı büyük takdir topladı.

Edinilen bilgilere göre, Ankara'da belediye otobüsü şoförlüğü yapan Erol Şener, araç içerisinde 65 euro, 15 çeyrek altın, 1 tam altın ve bir adet cüzdan buldu. Cüzdan içerisindeki kimlikten kaybolan eşyalarının sahibi olan Nebi Arslan'a ulaşan Şener, bulduğu paraları ve diğer eşyaları Arslan'a iade etti. Mutluluğu gözlerinden okunan Arslan ise örnek davranışı için Şener'e teşekkür etti.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.