Ekrem Yüce'den Yazar işçisine tebrik

Ekrem Yüce'den Yazar işçisine tebrik
Çay İşletmeleri Genel Müdürü Ekrem YÜCE, Çaykur Anatamir Fabrikası muhasebe servisinde çalışmakta olan ve çocukluğundan beri şiir ve yazı yazmaya karşı aşırı tutkusu bulunan, bu merakla çalışmasını kitaplaştıran Mehmet KAZDAL’ı bu başarısından dolayı kutl

İlk şiir kitabı” ÖZLEMLE ANARSIN” ı geçen sene yayınlayan Mehmet KAZDAL, İkinci kitabı “ İLİKSİZ DÜĞMELER”'i, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’nin Anatamir fabrikasında işçileri ziyaretinde takdim ederek okumasını rica etti.

Genel Müdür Ekrem YÜCE; Kitapların benim hayatımda önemli yeri vardır. Zaman mefhumunun kendisine yetmemesi nedeniyle çok sayfalı kitapları bitirmekte zorlanmaktayım. İyi bir kitapseverimdir. Bence insanın insana hediye edeceği en güzel armağan kitaptır. Değer yargılarını konu alan bu kitabınızı inşallah okuyacağım. Kitap yazmak hiçte öyle kolay bir şey değildir. İlim, bilim ve fen kitaplarını hepimiz okumalıyız. İnancımız öyle buyuruyor, ya okutan, ya okuyan olunuz. Asla beddua okuyan değil, dua okuyan olunuz. Ben de bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı, teşekkülümüzün bir çalışanı olarak toplumumuza güzel eserler kazandırmaya devam etmenizi Allah’tan niyaz ediyorum.”diyerek tebrik etti.

Haber: Bayram Ali KAVALCI