Elazığ’da Dev Çağaboğan Çekirgesi Görüldü
Yayınlanma:
Türkiye'de zaman zaman görülen ve büyüklüğü ile dikkat çeken dev "Çağaboğan" çekirgesi Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde görüldü.
Türkiye'de zaman zaman görülen ve büyüklüğü ile dikkat çeken dev "Çağaboğan" çekirgesi Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde görüldü.
Alacakaya ilçesine bağlı Esenlik köyünde yaşayan İdris Arıkan, evinin balkonunda yeşil rengi ile dikkat çeken büyük bir çekirge fark etti. Çekirgenin fotoğrafını çeken Arıkan, araştırmasında türün çağaboğan olarak bilinen çekirge olduğunu öğrendi. Arıkan, daha sonra çekirgeyi tekrar doğal ortamına bıraktı.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yaşam