Elazığ’da Görev Yapan Personele Sağlık Taraması
Yayınlanma:
Elazığ İl Özel İdaresinde tehlikeli sınıfta görev yapan personelin periyodik sağlık taraması yapıldı.
Elazığ İl Özel İdaresinde tehlikeli sınıfta görev yapan personelin periyodik sağlık taraması yapıldı.
Elazığ İl Özel İdaresi, personelin sağlıklı bir şekilde ve sağlıklı koşullarda hizmet vermesi için sağlık taraması gerçekleştirdi. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanununun belirttiği şekilde tehlikeli sınıflarda görev yapan tüm personel sağlık ekipleri tarafından periyodik sağlık taramasından geçirildi.
Göz muayenesi, EKG, kan testi, akciğer ve solunum fonksiyon ve işitme testi yapıldıktan sonra testlerin kurum hekimi tarafından yeniden değerlendirileceği bildirildi.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Sağlık