Emeklilerin Bayram İkramiyeleri Ödenmeye Başlandı

Emeklilerin Bayram İkramiyeleri Ödenmeye Başlandı
Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesi bugün ödenmeye başladı.

Emeklilere verilecek olan 3 bin liralık bayram ikramiyesi bugün itibarıyla ödenmeye başlandı. Yapılan yüzde 50 artış ile birlikte 3 bin lira olan ikramiyeden yaklaşık 16 milyon emekli yararlanacak. İkramiyelerin ödeme tarihileri de maaş alma takvimine göre belirlendi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan açıklamaya göre 4/a SSK kapsamında gelir ve aylık alanların ödeme günü, 17 ve 18 olanlara 2 Nisan'da, ödem günü 19, 20, 21 ve 22 olanlara 3 Nisan'da, ödeme günü 23, 24, 25 ve 26 olanlara ise 4 Nisan'da emekli ikramiyeleri yatırılacak.

Gelir ve aylıklarını 4/b Bağ-Kur kapsamında alan emeklilerin tamamı 5 Nisan tarihinde ikramiyelerini alacak.

4/c Emekli Sandığı kapsamında ise her ayın 1'i ile 5'i arasında aylık alan emekliler, ödeme günleri 1 ve 2 Nisan olanlara 2 Nisan'da; ödeme günü 3, 4 ve 5 Nisan olanlara ise aylıklarıyla beraber 3 ila 5 Nisan arasında bayram ikramiyeleri yatırılacak.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.