En Acı Öğretmenler Günü

En Acı Öğretmenler Günü
Teröristlerin roketli saldırısında şehit olan Ayşenur Alkan, ilk Öğretmenler Günü'nde mezarı başında anıldı.

Teröristlerin roketli saldırısında şehit olan Ayşenur Alkan, ilk Öğretmenler Günü'nde mezarı başında anıldı.

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde terör örgütü PKK/PYD'nin roketli saldırısında şehit olan Ayşenur Alkan'ın ailesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mezarı başında gözyaşı döktü. Türk bayraklarıyla donatılan kızının mezarında gözyaşı döken anne Hayriye Alkan, kızının öğrencilerinin Öğretmenler Günü'nü bir hafta önceden kutladığını söyledi. Kızının, öğrencileri tarafından çok sevildiğini belirten anne Alkan, öğrencilerinin bir hafta önceden onun için resimler yaptığını ifade etti.

Türk bayraklarıyla süslenmiş mezarda uzun süre gözyaşı döken aile, "Bayrağımız hep dalgalansın" diyerek teröre lanet okudu.

En Acı Öğretmenler Günü

En Acı Öğretmenler Günü

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.