‘Enkaz’ İsimli Kedileri Enkaz Bölgesinde Besliyor
Yayınlanma:
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası enkazlardan çıkarılan kedilere, "enkaz" ismini veren depremzede vatandaş kedilere gözü gibi bakıyor.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası enkazlardan çıkarılan kedilere, "enkaz" ismini veren depremzede vatandaş kedilere gözü gibi bakıyor.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde yıkılan binaların enkazlarından onlarca kedi de çıktı. Depremin en çok vurduğu Onikişubat ilçesinin Şazibey Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Yalçın, enkazdan çıkarılan 15 kediyi besliyor.
Kedilere, "enkaz" ismini veren Yalçın, "Bu bölgede enkazdan çıkarılan 15 kedi vardı ve yavru idi. Biz burada büyüttük isimleri enkaz. Burada mama, ciğer ve et veriyoruz. Kedilerin sahipleri varsa gelip alabilir. Sahipleri hayatta mı bilmiyoruz ama biz şuanda sahiplendik" diye konuştu.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Türkiye