Erzurumsporlu futbolcular, para için valiliğe yürüdü

Erzurumsporlu futbolcular, para için valiliğe yürüdü
TFF 2. Lig 3. Grup'ta mücadele eden ve ekonomik olarak zor günler geçiren Erzurumspor'da futbolcular ilgisizliğe tepki için kulüp binasından valilik binasına kadar yürüdü.

Yaşanan ilgisizliğe tepki gösteren Erzurumsporlu futbolcular, destek bulabilmek için Vali Sami Bulut ile görüşmek istediler.

Valilik binasına kadar yürüyen Mavi-beyazlı takımın futbolcuları Vali Yardımcısı Mehmet Gök ile Gençlik ve spor İl Müdürü Fatih Çintımar ile görüştü. Futbolcular Umut ve Aykan, günlerdir kulüp tesislerinde zor günler geçirdiklerini belirterek, kendilerine söz verilmesine rağmen bu sözlerin yerine getirilmediğini dile getirdiler.

Futbolcuların sorunlarını dinleyen Vali Yardımcısı Gök, sorunları Vali Bulut'a aktaracağını bildirdi. Bir süre valilik toplantı salonunda bekleyen futbolcular, valiliğin deplasman masraflarının karşılayamayacağını bildirmesi üzerine valilik binasından ayrıldı.

Buradan Büyükşehir Belediyesine geçerek Başkan Ahmet Küçükler ile görüşen Erzurumsporlu futbolcular, kendilerine destek olunmasını istediler. Başkan Küçükler bir yönetim oluşması halinde kendilerine imkanları ölçüsünde her türlü desteği sağlayacaklarını bildirdi.

Önceki gün yapılan genel kurulda başkan adayı çıkmayan Erzurumspor'da futbolcuların şehri terke ederek memleketlerine dönecekleri açıklandı.

erzurumsporlu-futbolcular-para-icin-valilige-yurudu-1.jpg