Eşinin başına ütüyle vurup, çocuklarını darbetti
Yayınlanma:
Samsun'un Canik ilçesinde tartıştığı eşi Hatice E.'nin (44) başına ütüyle vurup, oğlu ve kızını da darbeden Engin E. (47), gözaltına alındı.
Olay, gece saatlerinde Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Kaporta tamircisi Engin E., iddiaya göre tartıştığı eşi Hatice E.'nin başına ütü ile vurdu. Engin E. daha sonra oğlu E.E. (19) ve kızı E.E.'yi (21) darbetti. Hatice E., hastaneye gidip tedaviye alındı. Kızı ve oğlu da emniyete giderek şikayette bulundu. Çiftin çocukları, babalarının kendilerini darbettiğini, annelerinin başına ütüyle vurduğunu, tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu söylediği bildirildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor.
Kaynak:DHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Karadeniz