Eskişehirli Genç Basketbolcular Muğla’da Bölge Birincisi Oldu
Yayınlanma:
Eskişehir İl Karması Basketbol Takımı, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayrakdar Sezonu'nda basketbol grup lideri oldu.
Eskişehir İl Karması Basketbol Takımı, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayrakdar Sezonu'nda basketbol grup lideri oldu.
Muğla'da düzenlenen maçlara katılan Eskişehir İl Karması Basketbol Takımı, Bilecik ve Kütahya'yı eleyerek bölge birinciliği elde etti. Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından düzenlenen turnuvanın ilk müsabakalarını kazanan Eskişehirli genç basketbolcular, Ağustos ayının 6 ve 9'u arasında ikinci grup maçlarına çıkacak. 2009-2010 doğumlu çocuklardan oluşturulan İl Karması takımının başarısı, Eskişehir'i gururlandırdı.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Spor