Eskişehirli Sporcular Salon Şampiyonası’na Damga Vurmaya Devam Ediyor
Yayınlanma:
Eskişehirli milli atlet Elif Aydın, Bursa'da düzenlenen 20 Yaş Altı Türkiye Salon Şampiyonası'nda uzun atlama branşında 3'üncü oldu.
Eskişehirli milli atlet Elif Aydın, Bursa'da düzenlenen 20 Yaş Altı Türkiye Salon Şampiyonası'nda uzun atlama branşında 3'üncü oldu.
Genç atlet, Bursa'da devam eden 20 Yaş Altı Türkiye Salon Şampiyonası'nda Eskişehir'e madalya mutluluğu yaşattı. Elif Aydın, şampiyonada yarıştığı uzun atlama branşında 3'üncü olarak kürsüye çıkma hakkı kazandı. Bu sonuçla Aydın, bronz madalyanın sahibi oldu. Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan paylaşımda, Milli sporcu Elif Aydın ve Antrenörünün tebrik edilerek, başarılarının devamını diledikleri belirtildi.


Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Spor
