Fatsa’ya Güney Koreli Gelin

Fatsa’ya Güney Koreli Gelin
Ordulu Tunahan Gültekin gezmek amaçlı gittiği Güney Kore'de tanıştığı Chaerin Han ile Ordu'nun Fatsa ilçesinde yapılan düğünle dünya evine girdi.

Ordulu Tunahan Gültekin gezmek amaçlı gittiği Güney Kore'de tanıştığı Chaerin Han ile Ordu'nun Fatsa ilçesinde yapılan düğünle dünya evine girdi.

Birbirlerine aşık olan Tunahan Gültekin ve Chaerin Han evlilik kararı aldı. Çift için Fatsa ilçesinde düğün töreni gerçekleştirildi. Kıyılan nikahla çift dünya evine girdi. Düğün Türk örf, adet ve geleneklerine göre yapıldı.

Düğün töreni ilçedeki bir düğün salonunda düzenlendi. Güney Koreli gelin ile Türk damat oyun havası müziği eşliğinde dans etti. Gelinin annesi Namsoo Han, düğüne kendi yöresel kıyafetleriyle katıldı.

Türkiye'de düğün yapmanın hayali olduğunu söyleyen damat Tunahan Gültekin, "2018 yılında Güney Kore'ye gezi amaçlı gittim ve orada eşim Chaerin Han ile tanıştım. Birbirimize aşık olduk. Daha sonra orada evlendik. Türkiye'de düğün yapmak istedim ve memleketimizde geleneksel düğünümüzü yaptık. Çok mutluyum" diye konuştu.

Fatsa’ya Güney Koreli Gelin

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.