Fenerbahçe Tribünlerinde ’yönetim İstifa’ Sesleri

Fenerbahçe Tribünlerinde ’yönetim İstifa’ Sesleri
Fenerbahçe-Antalyaspor müsabakasında sarı-lacivertli taraftarlar, Galatasaray'ın, MKE Ankaragücü karşılaşmasında 3-1'i yakalamasının ardından yönetimi istifaya davet eden tezahüratlar yaptı.

Fenerbahçe-Antalyaspor müsabakasında sarı-lacivertli taraftarlar, Galatasaray'ın, MKE Ankaragücü karşılaşmasında 3-1'i yakalamasının ardından yönetimi istifaya davet eden tezahüratlar yaptı. Ayrıca sarı-lacivertli tribünler, eski başkan Aziz Yıldırım lehine de tezahüratlarda bulundu.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Ancak Galatasaray da Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup ederek bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bu sonucun ardından sarı-lacivertli taraftarlar, "Ali Koç istifa" ve "yönetim istifa" diyerek, yönetimi istifaya davet etti. Bazı Fenerbahçeli taraftarların da o dakikalarda stadı terk ettiği görüldü. Fenerbahçeli taraftarlar, müsabakanın son anlarına doğru ise Aziz Yıldırım lehine tezahüratlarda bulundu.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.